Home > Brainstormsessie

Samen brainstormen over een indrukwekkend resultaat?

Kom je niet vooruit met je bedrijfsdoelen? Op zoek naar nieuwe en creatieve ideeën voor je onderneming? Of lukt het als ondernemer niet om naast je dagelijkse werkzaamheden ook nog jouw bedrijf succesvol te promoten? Brand Hero helpt je graag verder en nodigt je uit voor een creatieve brainstormsessie!

Creatief, onderscheidend, daadkrachtig en met resultaatgerichte oplossingen. Dat is onze kracht, ons DNA… Dat is waar we bij Brand Hero voor staan! Ervaar zelf de kracht van doeltreffende communicatie en ga met ons het creatieve gesprek aan!

Hoe ziet een brainstormsessie met Brand Hero eruit?

Tijdens een brainstormsessie van Brand Hero dagen we elkaar uit om tot creatieve ideeën te komen. Een nieuw webdesign of compleet nieuwe website? Een eigen identiteit voor je nieuwe bedrijf ontwikkelen of het aanscherpen van je SEO-strategie? Waar je ook tegenaan loopt, wij helpen je graag zo persoonsgericht mogelijk en dat lukt alleen door gezamenlijk hardop en kritisch te sparren! Zo werken we, en denken we in dit geval, samen aan een indrukwekkend resultaat! Dat doen we in de brainstormsessie door:

Openstaan voor nieuwe ideeën

We denken ‘out of the box’ en kijken met een kritische, maar ook frisse blik naar nieuwe mogelijkheden. Tijdens deze brainstormsessie gaat het om het denkproces en nog niet om het uiteindelijke idee. Alles is bespreekbaar, wat we natuurlijk kunnen afbakenen op basis van je vraag of probleemstelling, je vakgebied en waar je eigen wensen liggen. Maar, of het nu gaat om communicatie uitingen via, content, branding, signing, webdesign of (online) marketing, resultaatgerichte oplossingen zijn altijd het einddoel.

Nieuwe trends aanhalen

Wat ligt in lijn der verwachting voor het effectief bereiken van jouw doelgroep door middel van al die verschillende communicatie uitingen? Wat zijn bijvoorbeeld de trends bij het ontwikkelen van een maatwerk website? Wat is nuttig of van toepassing voor een webshop? Zijn er ook krachtige tijdloze middelen in te zetten zoals een logo? We kaarten nieuwe mogelijkheden aan, werpen een blik op de toekomst, maar laten onze gedachten ook zeker afglijden naar de effectieve middelen van nu. 

Hardop evalueren

Wat zijn de voor- en nadelen van mogelijke strategieën en welke eventuele oplossingen vallen binnen een bepaald tijdsbestek te realiseren voor jouw bedrijf? Heb je bijvoorbeeld al een goed webdesign, maar wil je met je bedrijf of diensten beter worden gevonden in Google? Is een SEO-strategie wat je nodig hebt, of kun je misschien betere resultaten boeken door middel van SEA-campagnes? Hardop nadenken over wat voor jou en jouw onderneming van toepassing kan zijn, dat is de uitkomst die we bieden met onze brainstormsessie!

Waarom een brainstormsessie?

We leren elkaar beter kennen en nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en vraagstukken. We geven tips voor creatieve oplossingen en bedenken samen nieuwe manieren om jouw bedrijf weer optimaal op de kaart te zetten. Samen sta je sterker, zeker met de creativiteit van Brand Hero. Tijdens een brainstormsessie gaat het dan ook niet om de uiteindelijke oplossing, maar om het creatieve denkproces!

 • Concept denken;
 • Nieuwe ideeën;
 • Creatieve invalshoeken;
 • Realistische inzichten;
 • Resultaatgericht brainstormen.

Wat heb je na de brainstormsessie?

 • 100% helderheid over de mogelijke manieren om jouw problemen of vraagstukken aan te pakken;
 • Een overzicht van onze mogelijkheden en werkwijze waarmee we je kunnen helpen;
 • Het prettig besef dat je een creatief team hebt gevonden dat bij je past en écht naar je luistert;
 • Vernieuwd enthousiasme om eindelijk tot resultaatgerichte oplossingen te komen voor jouw bedrijf, product of dienst!

Samen brainstormen?

Neem gerust
contact op!


  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens via de website.

  Want to see more brands?

  Wat klanten over ons zeggen

  Brand Hero is een professioneel reclamebureau. Een frisse kijk op het gebied van online marketing. Linkbuilding en SEA lopen goed dankzij dit bureau. Ik ga in de toekomst zeker meer met ze doen.
  20:06 25 Jun 20
  Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
  21:33 02 Apr 20
  Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
  07:56 02 Apr 20
  Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
  15:42 07 Jan 20
  08:08 03 Jul 19
  Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
  10:30 15 May 19
  Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
  10:04 15 May 19
  Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
  22:02 15 Nov 17
  12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
  06:23 06 Apr 17
  Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
  14:56 16 Jan 17
  Goede resultaten en uitstekende communicatie!
  17:36 11 Oct 16
  Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
  13:23 10 Oct 16
  Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
  13:22 10 Oct 16
  Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
  06:42 18 Jul 16