Home > Content marketing

Presenteer uw bedrijf met content marketing!

Elke dag checken miljoenen mensen hun telefoon, iPad of computer om online op zoek te gaan naar content. Hoe kun je jezelf onderscheiden binnen jouw branche? Hoe krijg ik meer actieve gebruikers voor mijn website en Facebookpagina? Wij helpen bedrijven in het vertellen van hun verhaal! Brand Hero creëert samen met haar klanten (online) producten die indruk maken!

Wij van Brand Hero vinden het belangrijk dat content iets oplevert. Meer bezoekers, ervaringen, aanmeldingen of aankopen is het doel van content marketing. Wij weten als geen ander de juiste strategie te bepalen. Door het delen van relevantie, creatieve en unieke content kan ook jij namelijk zorgen voor meer likes, bezoekers en verkoop. Het is een kwestie van investeren, zodat klanten ook een waardevolle investering terug zullen doen!

Lees meer over content marketing

Een actuele website is voor Google belangrijk. Een website waar regelmatig nieuwe artikelen worden geplaatst, wordt namelijk als relevanter beschouwd dan een website die niet verandert. Het schrijven van uniek content is een goede manier om je website regelmatig te verversen en daarmee hoger in de zoekresultaten te komen. Door regelmatig updates met klantenreviews, producten, video’s of dagelijkse bezigheden te delen kun je ook zorgen voor een grotere bereik wat resulteert in meer klanten. Je vangt dus 2 vliegen in een klap!

Wat is content marketing

Bij content marketing staat het bieden van zinvolle informatie (content) aan jouw doelgroep centraal. Blogs zijn hier een goed voorbeeld van, maar ook video’s, infographics en handleidingen behoren tot manieren om nieuwe informatie te verspreiden.

Hier kunt met name aan denken:
Nieuws – interviews – instructievideo’s – Klantenreviews – weetjes – producten – Tips – social media – infographics – rondleiding bedrijf.

Content marketing voor jouw bedrijf

Om content waardevol te maken voor jouw doelgroep, is het ontzettend belangrijk om je in hen te verdiepen. We merken dat veel ondernemers er niet aan toekomen om elke week een nieuw stuk tekst te schrijven over hun bedrijf, product of diensten. We nemen dit dan ook graag voor je uit handen. Onze content specialisten verdiepen zich in jouw organisatie, doelen en doelgroep en zorgen er voor dat er regelmatig nieuwe content voor je wordt ontwikkeld. Content die ervoor zorgt dat er binding ontstaat met jouw lezers wat uiteindelijk zorgt voor meer naamsbekendheid en verkopen.

Onze pakketten

Informatie over de contentpakketten en tarieven.

Budget

€265,- per maand *
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

  • 1 Uniek blogartikel per maand.
  • 2 Facebookberichten per maand.

Wij plaatsen het bericht ook op de blog en sociale media kanalen! De blogberichten zijn geoptimaliseerd voor SEO.

neem contact op

Basic

€495,- per maand *
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

  • 2 Unieke blogartikelen per maand.
  • 4 Facebookberichten per maand.

Wij plaatsen het bericht ook op de blog en sociale media kanalen! De blogberichten zijn geoptimaliseerd voor SEO.

neem contact op

Pro

€895,- per maand *
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

  • 4 Unieke blogartikelen per maand.
  • 10 Facebookberichten per maand.

Wij plaatsen het bericht ook op de blog en sociale media kanalen! De blogberichten zijn geoptimaliseerd voor SEO.

neem contact op

* Minimale contractduur 3 maanden, opzegtermijn 1 maand, facturatie per maand. Input en beeldmateriaal wordt aangeleverd door klant, anders meerkosten.

Voorbeeld:

Albert Heijn

Met goede content kun je als bedrijf wel degelijk producten verkopen en klanten werven. Het lukt Albert Heijn om miljoenen Nederlanders gerechten uit de Allerhande voor te schotelen. De Allerhande als tool om een grote doelgroep te verbinden aan het merk Albert Heijn is natuurlijk erg slim en een geslaagde manier van content marketing. Er liggen receptkaarten in de winkel, er is een app, sociale kanalen op Facebook en Youtube met honderden kookvideo’s, recepten, tips en kookinspiratie.

Wat Albert Heijn doet is fantastisch en zou jij ook op een kleinere schaal voor elkaar kunnen krijgen! Het publiceren van relevante en leuke content via sociale media, blogs of je website gaat steeds belangrijker worden om jouw doelgroep te bereiken. Weet je niet hoe je moet beginnen? We helpen je graag met goede tips en tricks. Neem met ons contact op een een vrijblijvend gesprek.

Voorbeeld:

Red Bull

Red Bull gooit het over een andere boeg. Zij hanteren als motto; ‘The Bull never speaks’! Als we nu naar de homepage kijken van Red Bull zijn daar slechts 4 verwijzingen te vinden naar het product zelf. Op de website is vooral veel mooie content te vinden over diverse extreme sporten. Wat Red Bull goed doet, is dat ze de consument niet om de oren slaan met productinformatie. Ze maken gewoon hele mooie content (filmpjes) die passen bij hun doelgroep. Hierdoor ontstaat er een bepaalde waarde bij het merk. Red Bull is stoer! In alle content die ze maken, zie je op subtiele wijze de verwijzingen naar het merk. Er wordt echter nooit actief over het product gesproken.

Leuk weetje; in 2016 heeft het bedrijf meer geld verdient met content dan met de verkoop van frisdranken! Daarmee is Red Bull in feite getransformeerd naar een mediabedrijf dat toevallig ook frisdranken verkoopt. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend op de koffie!

Samen werken aan een indrukwekkend resultaat!

Resultaatgerichte (online) strategie.
Optimale branding.
Daadkracht & volledige ondersteuning.
Ruim 10 jaar ervaring.
Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Brand Hero is een professioneel reclamebureau. Een frisse kijk op het gebied van online marketing. Linkbuilding en SEA lopen goed dankzij dit bureau. Ik ga in de toekomst zeker meer met ze doen.
20:06 25 Jun 20
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16