Home > FAQ

Vragen over mijn website

Betaal ik maandelijkse kosten bij een website?

Ja, naast de eenmalige kosten voor de bouw van de website, betaal je maandelijks een vast bedrag voor hosting, onderhoud & updates, domeinregistratie en e-mail. Zowel de eenmalige kosten voor de bouw van de website als de maandelijkse kosten variëren. Dit heeft alles te maken met het type website. De maandelijkse kosten voor hosting & onderhoud starten bij ons vanaf €21,- p.m. Vraag voor meer informatie naar onze websitepakketten en de bijbehorende tarieven.

Wat is het verschil tussen een 'standaard' website en een maatwerk website?

De ‘standaard’ website is ontwikkeld om betaalbaar online te kunnen zijn. De mogelijkheden van een ‘standaard’ website zijn echter beperkter dan die van een maatwerk website. Zo wordt een maatwerk website ontwikkelt naar jouw wensen, waarbij de bedrijfsidentiteit, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website leidend zijn voor het resultaat! Ook zijn er bij een maatwerk website onder andere meer uitbreidingsmodules beschikbaar en bieden wij uitgebreid support. Wil je het gehele overzicht zien? We hebben de opties overzichtelijk naast elkaar gezet, zodat je een goede afweging kunt maken.

Hoeveel pagina’s krijg ik binnen mijn website?

Wij maken een aantal pagina’s voor je aan die gevuld zijn met de juiste content. Bij een maatwerk website voorzien wij maximaal 20 pagina’s van content. Bij een maatwerk website kun je natuurlijk altijd zelf een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken met het WordPress CMS. Wil je meer pagina’s door onze specialisten laten vullen dan worden de werkzaamheden in overleg afgestemd.

Hebben jullie ook een webshop- en betaalfunctie?

Ja, wij ontwikkelen ook webshops. We maken hiervoor gebruik van de software WooCommerce (WordPress) of Magento. Deze platforms zijn uitermate geschikt voor de middelgrote tot grote webshop. Voor jouw webshop zijn diverse betalingsmogelijkheden denkbaar, zoals o.a. iDeal, PayPal, creditcard en AfterPay, waarmee klanten eenvoudig en veilig producten kunnen afrekenen. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

CMS Beheersysteem

Met welk beheersysteem wordt mijn website gemaakt?

Wij bouwen onze websites met het populaire WordPress CMS. WordPress is een Open Source CMS welke continu wordt doorontwikkeld. Dankzij het intuïtieve en overzichtelijke karakter van WordPress is het voor iedereen makkelijk werken binnen dit CMS.

Wat kan ik allemaal zelf aanpassen op mijn website?

Op je website kun je bijna alles zelf aanpassen. Je kunt onder meer teksten aanmaken, foto’s plaatsen, blogs plaatsen, menuknoppen aanmaken en verwijzen naar sociale media. WordPress is een overzichtelijk CMS, waardoor je al snel doorkrijgt hoe alles werkt. Uiteraard ondersteunen wij je hier ook in.

Ik ben niet handig met computers. Kan ik per ongeluk iets belangrijks verwijderen op mijn website?

Het kan altijd gebeuren dat je per ongeluk iets van de website verwijderd. Wij adviseren je daarom ook altijd een hosting, onderhoud & updates pakket bij ons af te nemen. Met dit pakket maken we altijd een update van jouw website. Mocht er dus iets gewijzigd zijn, dan zoeken we naar een oplossing en in het ergste geval zetten wij een back up terug.

Kan ik zelf pagina’s en menuknoppen toevoegen?

Ja, je kunt zelf pagina’s en menukoppen aanmaken in het CMS. Het moet natuurlijk wel passen, dus gaat je menu flink op de schop dan helpen we je daar graag bij.

Kan ik op een later moment nog een extra module toevoegen?

Ja, bij een maatwerk website is het altijd mogelijk om een module op een later tijdstip alsnog in te bouwen. Hiervoor gelden verschillende tarieven. Ook onze webshops zijn in techniek uit te breiden.

Hosting, domeinnaam en e-mail

Ik heb al een domeinnaam en een e-mailadres, wat nu?

Dit is geen probleem. Wij kunnen je domeinnaam verhuizen naar onze server. Het is vanwege veiligheid niet mogelijk om bij je huidige webhoster te blijven als je bij ons een website laat bouwen. Alleen vanuit één hostingpartij kunnen wij de beste service, kwaliteit en veiligheid bieden. Je e-mailadres kun je gewoon blijven gebruiken en natuurlijk blijf je ook eigenaar van de domeinnaam. Je ontvangt de nieuwe e-mailinstellingen van ons zodat je de mail in gebruik kunt nemen.

Is het mogelijk om mijn hosting en e-mailopslag uit te breiden?

Dit is mogelijk, maar vanwege de ruime hoeveelheid schijfruimte die wij voor je website bieden, is dit waarschijnlijk niet nodig.

Kan ik mijn e-mailadressen behouden?

Ja, dit is zeker mogelijk. Na het verhuizen van je domeinnaam, maken wij alle e-mailadressen aan die je wilt gebruiken. Dus ook de adressen waarvan je nu al gebruik maakt. Alleen de servergegevens in je mailprogramma dien je daarvoor even aan te passen.

Is het mogelijk om Google Apps of Office365 te blijven gebruiken?

Ja, dat is geen probleem. We zorgen ervoor dat alles zo ingesteld wordt, dat je mail direct naar je cloudomgeving gaat. Dit geldt ook voor het hebben van een eigen mailserver.

Vindbaarheid en zoekmachines

Wordt mijn website online goed gevonden?

Ja, onze websites zijn standaard Google vriendelijk. WordPress is namelijk een CMS dat goed scoort binnen de zoekresultaten van Google. En dat in combinatie met onze hoogwaardige techniek zorgt voor een betere online vindbaarheid. Daarnaast kunnen we er met verschillende technieken voor zorgen dat je website nog hogere positie’s in de zoekmachine gaat behalen. Dit doen wij onder meer door linkbuilding, het schrijven van professionele teksten en het maken van landingspagina’s en blogs. We bieden verschillende SEO pakketten.

Kan ik bezoekersstatistieken van mijn website bijhouden?

Ja, wanneer je bent aangemeld bij Google Analytics, dan is deze eenvoudig te koppelen aan je website. Vervolgens kun je alle bezoekersstatistieken in Google Analytics bekijken en bijhouden. Heb je behoefte aan meer inzichten dan kunnen we ook een maatwerk SEO Dashboard voor je inrichten. Vraag naar de mogelijkheden!

Wordt mijn website automatisch aangemeld bij Google?

Ja, we melden je nieuwe website aan bij alle zoekmachines.

Kan ik zelf de vindbaarheid van mijn website verbeteren?

Ja dit is mogelijk. In het WordPress CMS zijn mogelijkheden om de vindbaarheid van je website te optimaliseren. Wanneer je zelf een pagina aanmaakt, kun je zelf metadata, titles en keywords instellen. Daarnaast kun je met de SEO checker controleren of je pagina voldoet aan de eisen. Natuurlijk kunnen wij ook voor je aan de slag!

Webdesign

Is mijn website goed zichtbaar op mobiele apparaten?

Ja, wij ontwikkelen responsive websites. Bezoekers van je website kunnen hierdoor vanaf iedere device, zoals een tablet, desktop of smartphone, de website bekijken. De website schaalt namelijk direct mee met het scherm.

Wat moet ik zelf aanleveren voor mijn website?

Wij gaan er vanuit dat teksten en beeldmateriaal aan ons worden aangeleverd. Beschik je hier nog niet over of wil je dit liever uitbesteden? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven.

Ik heb geen professionele foto’s voor mijn website, wat nu?

Dat is geen probleem. Wij beschikken over een fotograaf die jou kan helpen bij de ontwikkeling van professioneel beeldmateriaal. Ook maken wij gebruik van diverse hoogwaardige stocksite’s waardoor mooi beeldmateriaal ook aangekocht kan worden.

Kan ik een opzet van de website zien, voordat deze online gaat?

Ja dit is mogelijk. We bespreken altijd het ontwerp met je, voordat wij aan de slag gaan met de realisatie van de website. In deze ontwerpfase bieden we één correctieronde aan om eventuele aanpassingen en nieuwe wensen met ons af te stemmen!

Wordt mijn website in mijn huisstijl gemaakt?

Ja, we gaan altijd eerst met je in gesprek en bespreken dan ook je huisstijl en het design van de website. In hoeverre wij de website aanpassen, hangt daarnaast af van het type website dat je wilt laten ontwikkelen. Heb je nog geen huisstijl, dan kunnen wij deze eveneens voor je ontwerpen.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie mij hier ook van voorzien?

Ja, ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van sterke en originele huisstijlen en logo’s. Wij gaan met je in gesprek om je bedrijfsidentiteit en doelgroep vast te stellen en gaan vervolgens aan de slag met een professioneel ontwerp.

Huisstijl

Wordt mijn website in mijn huisstijl gemaakt?

Ja, we gaan altijd eerst met je in gesprek en bespreken dan ook je huisstijl en het design van de website. In hoeverre wij de website aanpassen, hangt daarnaast af van het type website dat je wilt laten ontwikkelen. Heb je nog geen huisstijl, dan kunnen wij deze eveneens voor je ontwerpen.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie mij hier ook van voorzien?

Ja, ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van sterke en originele huisstijlen en logo’s. Wij gaan met je in gesprek om je bedrijfsidentiteit en doelgroep vast te stellen en gaan vervolgens aan de slag met een professioneel ontwerp.

Hoe wordt mijn nieuwe logo aangeleverd?

Wij leveren je logo in de bestandsformaten PDF, AI, EPS, JPG en PNG. Het logo is na oplevering jouw eigendom.

Ontwerpen jullie ook andere communicatiemiddelen?

Ja, van flyers en posters tot visitekaartjes, raamstickers en lichtreclame; wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Niet alleen ontwerpen wij deze middelen, ook de realisatie voeren we uit.

Tijdsplanning

Hoe lang duurt de bouw van een website?

De duur van het bouwen van een website is afhankelijk van het type website dat je wilt laten ontwikkelen. Voor een maatwerk website geldt een levertijd van 4-6 weken.

Hoe ziet het traject voor de bouw van een website eruit?

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan we graag met je in gesprek. Op deze manier krijgen we inzicht in je organisatie en doelen. Vervolgens starten we met het ontwerp van de website. We hanteren hiervoor één correctieronde, waarbij je eventuele aanpassingen en/of verbeteringen kunt doorgeven. Nadat we de veranderingen hebben doorgevoerd, presenteren wij het gehele ontwerp. Na het akkoord, gaan wij aan de slag met de realisatie van de website.

Moet ik bij jullie langskomen?

Wij vinden het altijd leuk om persoonlijk kennis met je te maken en met je in gesprek te gaan. Het is echter ook mogelijk om je wensen telefonisch te bespreken. Neem even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Service

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik deze stellen?

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 9:00 uur – 17.30 uur via 040-7370352. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@brandhero.nl. Voor een korte vraag kun je eveneens gebruik maken van onze chat, rechts onderin het scherm.

Ik ben nog niet helemaal tevreden met mijn ontwerp, hoe gaan we verder?

Wij vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met jouw website of ontwerp. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! Mocht je het fijn vinden dat wij bij je langs komen om jouw ideeën te bespreken, dan is dit natuurlijk mogelijk! Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

BRAND HERO HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16
js_loader