Home > Groei 2022

Samen werken aan groei 2022!

Met onze nieuwe campagne SAMENWERKEN AAN GROEI 2022 bieden wij ondernemend Eindhoven en omstreken een helpende hand op de diversen terreinen van communicatie. Voor veel ondernemers was 2021 een ‘bewogen’ jaar, waarin we wellicht aardig hebben moeten ‘bijsturen’. Maar trots en volhardend als we zijn, gaan we voor de uitdaging GROEI 2022.

Met onze campagne “SAMEN WERKEN AAN GROEI 2022”, laten wij dan ook meer van ons horen. Wellicht zit u al te denken aan een nieuw communicatie-avontuur en bent u op zoek naar het juiste advies en partner. Het is dan goed om te weten dat Brand Hero u juist nu uitstekend kan informeren over de vele communicatie mogelijkheden voor uw bedrijf in 2022. Hiervoor hebben wij dan ook een uitgebreide ‘campagne-pakket’ uitgewerkt die u vrijblijvend kunt opvragen. Heeft u interesse bestel dan gewoon via ons contactformulier en wij sturen het communicatiepakket SAMEN WERKEN AAN GROEI 2022 naar u toe. Want wilt je groeien met jouw bedrijf dan is dit pakket zeker een aanrader. Kun je niet wachten neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Want de nieuwe uitdaging 2022 is begonnen! Brand Hero SAMEN WERKEN AAN GROEI 2022.

Samen werken aan groei 2022

Openstaan voor nieuwe ideeën. We denken ‘out of the box’ en kijken met een kritische, maar ook frisse blik naar nieuwe mogelijkheden voor jou. Alles is bespreekbaar, wat we natuurlijk kunnen afbakenen op basis van je vraag of probleemstelling, je vakgebied en waar je eigen wensen liggen. Maar, of het nu gaat om communicatie uitingen via, content, identiteit,webdesign of (online) marketingstrategie. Resultaatgerichte oplossingen en groei in 2022 is het einddoel.

Nieuwe trends aanhalen

Hoe bereik ik effectief mijn doelgroep door middel van al die verschillende communicatie uitingen? Wat zijn bijvoorbeeld de trends bij het ontwikkelen van een maatwerk website? Wat is nuttig of van toepassing voor een webshop? Zijn er ook krachtige tijdloze middelen in te zetten zoals een nieuw logo of huisstijl? We bespreken nieuwe mogelijkheden , kijken vooruit op de toekomst, maar laten onze gedachten ook zeker afglijden naar de effectieve middelen van nu.

Hardop denken en sparren

Welke gewenste oplossingen vallen binnen een bepaald tijdsbestek te realiseren voor jouw bedrijf? Heb je bijvoorbeeld al een goed webdesign, maar wil je met je bedrijf of diensten beter worden gevonden in Google? Is een SEO-strategie wat je nodig hebt, of kun je misschien betere resultaten boeken door middel van SEA-campagnes? Hardop nadenken over wat voor jou en jouw onderneming van toepassing kan zijn, dat is de uitkomst die we bieden met onze brainstormsessie!

Samenwerken, trends aankaarten, hardop denken en sparren!

Wij bieden u een brainstormsessie aan. We leren elkaar beter kennen en nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en vraagstukken. We geven tips voor creatieve oplossingen en bedenken samen nieuwe manieren om jouw bedrijf weer optimaal op de kaart te zetten. Samen staan we sterker, zeker met de creativiteit van Brand Hero. Tijdens een brainstormsessie gaat het dan ook niet om de uiteindelijke oplossing, maar om het creatieve denkproces!

Kortom: Concept denken, nieuwe ideeën, creatieve invalshoeken, realistische inzichten en resultaatgericht brainstormen.

Wat heb je na de brainstormsessie?

 • 100% helderheid over de mogelijke manieren om jouw problemen of vraagstukken aan te pakken;
 • Een overzicht van onze mogelijkheden en werkwijze waarmee we je kunnen helpen;
 • Het prettig besef dat je een creatief team hebt gevonden dat bij je past en naar je luistert;
 • Vernieuwd enthousiasme om eindelijk tot resultaatgerichte oplossingen te komen voor jouw bedrijf, product of dienst;
 • Kortom: uitzicht op groei!

Samen werken aan groei?

Neem gerust
contact op!  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens via de website.

  Want to see more brands?

  Wat klanten over ons zeggen

  Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
  21:33 02 Apr 20
  Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
  07:56 02 Apr 20
  Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
  15:42 07 Jan 20
  08:08 03 Jul 19
  Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
  10:30 15 May 19
  Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
  10:04 15 May 19
  Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
  22:02 15 Nov 17
  12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
  06:23 06 Apr 17
  Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
  14:56 16 Jan 17
  Goede resultaten en uitstekende communicatie!
  17:36 11 Oct 16
  Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
  13:23 10 Oct 16
  Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
  13:22 10 Oct 16
  Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
  06:42 18 Jul 16
  js_loader