Home > Hoger in Google

Een hoge ranking van jouw bedrijf in Google

Een website of webshop laten bouwen is stap één, er online goed mee gevonden worden is de volgende. En dat gebeurt veruit het meest via zoekmachines, waarvan Google de grootste en bekendste is. We noemen dat zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO staat voor Search Engine Optimazation, wat dus de Engelse vertaling voor zoekmachine optimalisatie is. Met behulp van SEO kan je website hoger in de organische zoekresultaten (van Google) terecht komen. Wil jij de website van jouw bedrijf structureel hoger in Google krijgen? Meer leads, klanten en omzet uit jouw website genereren? 

Naast dat we dit via SEO doen, is ook SEA ook krachtig middel. Met SEA (Search Engine Advetising) plaats je betaalde advertenties in Google. Bij SEO wordt je website aan de hand van tal van factoren geoptimaliseerd voor de vindbaarheid via Google. Bijvoorbeeld met relevante zoekwoorden, waarmee je een zo hoog mogelijke positie in het organische deel van Google probeert te verkrijgen. Brand Hero denkt graag met je mee en adviseert je op basis van een deskundige screening hoe we jouw website zo snel en optimaal mogelijk in de top van Google krijgen en daar ook houden!

Ook hoog in Google komen?

Hoe kan een bedrijf er nu voor zorgen dat haar website hoog in Google komt? Wat moet hij daarvoor doen? Door je pagina aan te passen aan de eisen van de zoekmachine, ook wel Google optimalisatie genoemd, zal de zoekmachine deze site sneller oppikken en hoger waarderen, dit is terug te zien in de zoekresultaten.

Door o.a. linkbuilding in te zetten kun je jouw website laten stijgen! Wij weten uit ervaring inmiddels dat door Google verschillende uitgangspunten worden gehanteerd zoals relevantie, snelheid, structuur, techniek en populariteit. Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

Meer over SEO

Bezoek van Google?

De frequentie waarmee je website bezocht wordt hangt af van de wijzigingen die op jouw website plaatsvinden. Een actievere site wordt dus vaker bezocht door Google. Het doel van Google als zoekmachine is om aan de mensen die gebruik maken van de zoekmachine, zoeklijsten te tonen die zo relevant mogelijk zijn.

Populariteit

De populariteit en autoriteit van je website en domeinnaam op het internet zijn van groot belang. Google heeft haar eigen manier om te bekijken hoe populair een website is om deze hoger in Google te plaatsen. Er wordt onder andere gekeken naar het aantal links dat naar de pagina’s van een website verwijzen en de waarde van deze links. Vraag voor meer informatie naar onze SEO pakketten. Wij zorgen ervoor dat je bovenaan komt te staan! Ook klaar om online succes te behalen?

Meer over SEO

Wij zijn bewezen SEO experts!

Als bewezen SEO expert kunnen wij je helpen jouw website beter vindbaar te maken in Google. Wij hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachine marketing en kunnen je van dienst zijn om de technieken toe te passen die van belang zijn om jouw website hoog in Google te laten scoren. Na de optimalisatie van je website voor de zoekmachines kun je er zeker van zijn dat jouw website gevonden wordt. Brand Hero zorgt ervoor dat je website in enkele weken hoger in Google komt.

Meer over SEO

BRAND HERO HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Brand Hero is een professioneel reclamebureau. Een frisse kijk op het gebied van online marketing. Linkbuilding en SEA lopen goed dankzij dit bureau. Ik ga in de toekomst zeker meer met ze doen.
20:06 25 Jun 20
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16
js_loader