Home > Huisstijl ontwerpen Mierlo

Ga voor krachtige huisstijl ontwerpen in Mierlo!

U zoekt een creatief reclamebureau gespecialiseerd in huisstijl ontwerpen en webdesign? Wij zijn Brand Hero en we helpen u graag verder bij een huisstijl ontwerpen in Mierlo. Brand Hero ontwerpt unieke, mooie en professionele huisstijlen in Mierlo tegen scherpe prijzen die elke ondernemer zich kan veroorloven. Je krijgt bij ons een unieke, frisse en op maat gemaakte huisstijl die past bij jouw onderneming.

Een huisstijl weergeeft het karakter van je bedrijf, zorgt ervoor dat je opvalt en herkenbaar bent voor jouw klanten. Bij het ontwerpen van je huisstijl kijken we naar je doelgroep, je concurrenten en je strategie. Zo bepalen we in overleg de gewenste uitstraling. Het belang van een goede huisstijl is erg belangrijk en wordt vaak onderschat. Consistent gebruik van je logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgen voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling! Brand Hero is jouw partner voor huisstijl ontwerpen Mierlo.

Meer over huisstijl ontwerp

Een prachtige huisstijl ontwerpen in Mierlo?

U heeft nog geen professionele huisstijl? Dat is jammer, want het is vaak je eerste visitekaartje naar buiten en zorgt voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Brand Hero is expert op het gebied van huisstijl ontwerpen. Door te luisteren naar jouw wensen, ontwerpen wij een passende huisstijl voor jouw organisatie. Brand Hero helpt nieuwe bedrijven graag met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl in Mierlo. Ook bestaande bedrijven die een opfrisbeurt nodig hebben kunnen bij ons terecht.

Bij een huisstijl komt meer kijken dan alleen een logo, visitekaartje, briefpapier of envelop. De stijl die wordt ontwikkeld kun je namelijk ook doorvoeren op flyers, raambelettering, pennen, notitieblokken en een responsive website. Het is dus de basis van je bedrijf. Naast een huisstijl ontwerpen in Mierlo kunnen we ook helpen met een goed vindbare WordPress website.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie dus we gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Onze werkwijze

Waaruit bestaat mijn huisstijl?

Wil jij als onderneming serieus genomen worden, dan is een professionele huisstijl een must. Het ontwerp van de huisstijl bestaat uit een; logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

Werkzaamheden:

 • Bespreking
 • Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
 • Presentatie 
 • Realisatie
 • Drukwerk (optioneel) 

Wij gaan met jou aan tafel om je wensen te bespreken en presenteren je een ontwerpvoorstel.

 • Briefpapier digitaal in Word is mogelijk.
 • Uniek ontwerp en zeer voordelig.
 • Levertijd binnen 2-4 weken.
 • Logo in Eps, Pdf, Jpg, Gif en Png formaat.
 • Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht. 
 • De huisstijl is na afronding jouw eigendom.
 • Betaling in termijnen is mogelijk.
 • Inclusief huisstijlhandboek.
 • De huisstijl wordt geleverd in PDF.
 • 100% Tevredenheidsgarantie.
✓ Gratis 10 huistijltips

Ontvang nu gratis 10 huisstijltips!

Je krijgt bij Brand Hero gratis tips en trucs voor het gebruik en ontwerpen van je huisstijl. Hoe zet je jouw huisstijl effectief in? Hoe wordt je zichtbaar? Wat is jouw verhaal en hoe breng je dit over aan je klanten? Download het uitgebreide document; 10 huisstijltips gratis en doe er je voordeel mee!

Download

Bekijk case

Bekijk case

BRAND HERO HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Brand Hero is een professioneel reclamebureau. Een frisse kijk op het gebied van online marketing. Linkbuilding en SEA lopen goed dankzij dit bureau. Ik ga in de toekomst zeker meer met ze doen.
20:06 25 Jun 20
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16