Over Brand Hero

Experts in online
marketing

Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren op basis van onze eigen ervaringen. Je kunt daarom rekenen op designs die niet alleen mooi en onderscheidend zijn, maar vooral ook heel effectief.

Wij zijn gespecialiseerd huisstijlen, website’s en webshops. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor content creatie, strategie en online marketing. Samen met ons creatieve netwerk creëren wij altijd een hoogwaardig eindproduct dat aan jouw wensen voldoet. Bij Brand Hero zijn de lijntjes kort en zijn we ‘gewoon persoonlijk’. Benieuwd hoe we jouw merk samen nóg sterker kunnen maken? Let’s power up!

Onze werkwijze

Kennismaking

Ben jij ondernemer en lukt het niet om naast je dagelijkse werkzaamheden ook nog jouw bedrijf succesvol te promoten? Wij helpen je graag verder! We houden graag een gratis brainstormsessie bij ons op kantoor. Hierin leren we elkaar kennen, nemen we de tijd om te sparren en om nieuwe ideeën op te doen! Op deze manier kunnen we jouw bedrijf weer optimaal op de kaart zetten!

Uit de startblokken

We helpen je om je project te starten en een goed plan te maken voor een succesvol verloop en lancering. We implementeren je wensen in het concept, creëren userflows, wireframes en alles dat er bij komt kijken in een overzicht. We kunnen onderzoek doen en je potentiële klanten evalueren voor meer helderheid en een degelijk plan voor je project.

Ontwikkeling

Wanneer het strategische plan en de wireframes gemaakt zijn beginnen we aan de ontwikkelingsfase. Ons team blijft met je in contact over de voortgang van het project. We ontwerpen, programmeren, schrijven, monitoren en testen uitvoerend, met als doel een overtuigend eindproduct. We adviseren en helpen de klant bij het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende marketingactiviteiten. We werken als één team samen aan het behalen van online succes!

Aan de slag

Nadat een project bij ons is afgerond volgt een fase van optimalisatie, conversie en onderhoud. Alleen zo kunnen we (online) succes garanderen! Ga met ons het avontuur aan en laat je overtuigen van onze meerwaarde! Benieuwd naar ons werk? Bekijk ons cases of onze diensten.

Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Brand Hero is een professioneel reclamebureau. Een frisse kijk op het gebied van online marketing. Linkbuilding en SEA lopen goed dankzij dit bureau. Ik ga in de toekomst zeker meer met ze doen.
20:06 25 Jun 20
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16

Want to see more brands?