Home > SEO Teksten

SEO Teksten voor een optimale vindbaarheid!

Een professionele en goed werkende website is voor iedere organisatie essentieel. Maar hoe zit het met de vindbaarheid van je website? Content is King als het gaat om vindbaarheid. Een website kan alleen maar goed gevonden worden wanneer de inhoud van de webpagina’s aansluit op de zoekwoorden die in een zoekmachine worden ingegeven.

Door zoekmachinevriendelijke teksten (SEO teksten) te schrijven kan de vindbaarheid van de website door een zoekmachine sterk worden verbeterd. Wil je de energie van Brand Hero ook ervaren? Onze Brand Heroes zitten voor je klaar voor een vrijblijvende brainstormsessie.

Zoekmachineoptimalisatie: Wat is het?

SEO staat voor Search Engine Optimiziation. Een zoekmachinevriendelijke website zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Op basis van allerlei criteria bepaalt Google uiteindelijk de ranking van website’s in de zoekresultaten. Deze criteria past Google met regelmaat aan om de meest relevante zoekresultaten te tonen. Consumenten maken in toenemende mate gebruik van zoekmachines bij het zoeken naar informatie, producten of diensten. Mensen vinden graag snel wat ze zoeken, waardoor ze veelal niet verder komen dan de eerste of tweede pagina van een zoekmachine. Het is een gemiste kans als jouw website deze pagina’s niet haalt!

Het schrijven van SEO teksten

Website teksten vormen een belangrijk onderdeel als het gaat om een betere online vindbaarheid. Wat zijn de zoekwoorden die jouw doelgroep veel gebruiken? Zijn er veel concurrenten die ook op deze woorden inspelen? Belangrijke vragen om over na te denken bij het schrijven van content voor je eigen website. Door woorden en woordgroepen op een juiste manier in teksten te verwerken, speel je in op de vraag van de consument. Het resultaat? Een betere vindbaarheid voor de doelgroep die je wilt bereiken.

SEO-tips

Niet alleen middels tekst verbeter je jouw positie in zoekmachines. Ook met afbeeldingen behaal je winst wat betreft SEO. Plaats voldoende afbeeldingen op je website en geef titels met relevante zoekwoorden. Eveneens verbetert de positie van je website door het plaatsen van interne links, het regelmatig toevoegen van nieuwe content en het toepassen van linkbuilding. Ben je actief op sociale media? Plaats dan ook buttons op je website die hier naar verwijzen.

Advies op maat

Benieuwd hoe je website scoort in Google? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van SEO. We helpen je graag bij het verbeteren van je positie. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 040-7370352.

BRAND HERO HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Brand Hero is een professioneel reclamebureau. Een frisse kijk op het gebied van online marketing. Linkbuilding en SEA lopen goed dankzij dit bureau. Ik ga in de toekomst zeker meer met ze doen.
20:06 25 Jun 20
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16