Home > Webdesign

Een krachtig webdesign in Eindhoven! 

Brand Hero is een sterk groeiend webdesign bureau in Eindhoven en werkt al vele jaren voor toonaangevende bedrijven uit de regio! Website’s, webshops, WordPress, WooCommerce en SEO zijn onze specialisaties. Ben jij op zoek naar een professionele partij die jou kan helpen met een responsive WordPress website? Servicegericht en passievol, dan is Brand Hero de geschikte partner! Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een opvallend webdesign in Eindhoven.

Webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van je website, maar ook op de navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Onze service is persoonlijk & to the point! Welke onderdelen zijn belangrijk? Welke navigatiestructuur is voor jou ideaal? Welke content komt op de website? We denken graag met je mee om zo tot een passend eindresultaat te komen!

Wat zijn de trends voor webdesign Eindhoven?

De trends op het gebied van webdesign veranderen voortdurend. Wat drie jaar geleden als ‘mooi en vernieuwend’ werd beschouwd, lijkt nu bijna ‘ouderwets’. De technologie ontwikkelt zich immers in een razend tempo en met de nieuwe technieken verandert ook het design voortdurend. Onze webdesigners in Eindhoven werken volgens de laatste trends op het gebied van webdesign, en onze websites voldoen aan de nieuwste technieken. Het internet verandert. Tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Een website die alleen gemaakt is voor desktop is vaak op andere devices slecht leesbaar. Je kunt een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen, maar er is een alles-in-1-oplossing. Een responsive website. Met deze techniek maak je één website, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte.

Lees meer

Een webdesign waarmee je bezoekers verrast!

Brand Hero maakt als webdesigner in Eindhoven websites en webshops onweerstaanbaar en doet dit op verschillende manieren. We letten op de laatste trends. We maken gebruik van jouw huisstijl en zorgen dat het uiterlijk van je website ‘matched’ met de overige reclame van je bedrijf. We denken mee met de plaatsing van informatie zoals tekst en beeld. We maken gebruik van opvallende banners en sliders. Hierdoor zorgen we ervoor dat je bezoekers verrast! Met een maatwerk website kun je een webdesign presenteren waarmee je jezelf onderscheidt van je concurrentie. We helpen je graag bij het creëren van een prachtig webdesign Eindhoven. Dit begint bij jouw idee en eindigt met ons ontwerp dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Wij vinden het belangrijk dat jij de website makkelijk zelf kan beheren. Daarom maken we ook gebruik van WordPress. Een gemakkelijk en modern CMS systeem.

Laat je adviseren door een webdesign bureau Eindhoven.

Als website bureau Eindhoven weten wij als geen andere waar een succesvolle website aan moet voldoen. Een goede website is essentieel voor online zichtbaarheid. Maar achter het ontwerpen van een goede website, ook wel webdesign genoemd, schuilt een uitgebreid traject. Wat wil je bereiken met jouw responsive website? In welke regio ben je actief? Wil je klanten aantrekken in de buurt of zijn jouw diensten voor heel Nederland beschikbaar? Wil je op jouw website alleen maar informatie plaatsten of moet de website ook producten verkopen? Wil je zelf een blog bijhouden? Als wij een webdesign gaan maken voor jouw bedrijf dan stellen we deze vragen en meer in een kennismakingsgesprek. Alleen zo komen we er achter waar je website aan moet voldoen. Volgens onze webdesigner is een van de belangrijkste elementen om de strijd aan te gaan met andere ondernemers een website die er onweerstaanbaar uitziet. Een gelikt webdesign en natuurlijk gebruiksvriendelijk.

Maak indruk met webdesign uit Eindhoven!

Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren jouw website! Brand Hero zorgt ervoor dat je website in enkele weken hoger in Google komt. Hierbij komt meer kijken dan alleen een sterk WordPress webdesign. Zo zijn o.a. linkbuilding, SEO teksten en contentmarketing van groot belang bij het behalen van top resultaten waar veel concurrentie op is.

Ook nieuwsgierig naar wat we voor jouw webdesign Eindhoven kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We zijn als webdesign bureau niet alleen actief in Eindhoven. We werken voor klanten uit heel de regio zoals o.a. Den Bosch, Weert, Mierlo, Geldrop, Heeze, Veldhoven Son, Veghel, Uden, Den Bosch, Helmond, Breda, Weert, Tilburg, Oosterhout, Waalre, Aalst, Geldrop, Nuenen en meer.

Samen werken aan een indrukwekkend resulaat!

Resultaatgerichte (online) strategie.
Optimale branding.
Daadkracht & volledige ondersteuning.
Ruim 10 jaar ervaring.
Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
21:33 02 Apr 20
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
07:56 02 Apr 20
Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16