Home > Website laten maken Eindhoven

Website laten maken in Eindhoven?

Je wilt een nieuwe website laten maken in Eindhoven maar weet niet waar te beginnen? Hoe mooi is het dan dat er een organisatie bestaat die jouw problemen begrijpt. Brand Hero is een jong en persoonlijk reclamebureau dat zich richt op het MKB in Eindhoven en omgeving. We weten dus uit ervaring wat jij nodig hebt en dit alles voor een eerlijke prijs! Ons DNA ‘waardevolle ideeën’.

Wij zijn specialisten als het gaat om zaken als een WordPress website, SEO en webdesign. Een responsive website is belangrijk om online beter gevonden te worden. Een website moet de juiste invulling geven aan jouw bedrijfsactiviteiten en aansluiten bij de juiste doelgroep. Met de ideale combinatie tussen design en techniek, maken wij de perfecte website in Eindhoven. Een website die gezien mag worden, mooi en gebruiksvriendelijk! Brand Hero uit Eindhoven is jouw ideale partner als het gaat om het maken van een responsive website! En natuurlijk zijn al onze websites Google vriendelijk door het gebruik van de laatste technieken. Nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bekijk case

Bekijk case

Bekijk case

Binnen no time online!

Brand Hero in Eindhoven is verantwoordelijk voor het ontwerpen en maken van mooie websites voor een eerlijk tarief. Ben je net voor jezelf begonnen en wil je kwaliteit voor een goede prijs? Brand Hero is de oplossing! 

Laat jouw website maken door onze specialisten in Eindhoven. Door onze gedreven specialisten ben je binnen de kortste keren online. Je kunt de website zelf onderhouden dankzij het uitgebreide CMS wat standaard met de website wordt meegeleverd. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. We stoppenpas wanneer je 100% tevreden bent. Laat snel van je horen en wij komen bij je in Eindhoven op de koffie!

Samen werken aan een indrukwekkend resulaat!

Resultaatgerichte (online) strategie.
Optimale branding.
Daadkracht & volledige ondersteuning.
Ruim 10 jaar ervaring.
Neem contact op Bel mij terug

Wat klanten over ons zeggen

Wat heeft Goldies Reclame een leuk en gezellig team! Ze zijn creatief, professioneel, leveren kwaliteit en luisteren goed naar alle wensen. Goldies Reclame heeft mij goed geholpen! Heel erg bedankt!
15:42 07 Jan 20
08:08 03 Jul 19
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
10:30 15 May 19
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
10:04 15 May 19
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
22:02 15 Nov 17
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
06:23 06 Apr 17
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
14:56 16 Jan 17
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
17:36 11 Oct 16
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
13:23 10 Oct 16
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
13:22 10 Oct 16
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
06:42 18 Jul 16